Suntem Fitofarmacia RECOLTA, magazinul online pentru ferma, casa si gradina, cu cea mai larga gama de produse din aceste categorii. 

Suntem o echipa pasionata, care a construit pentru tine un univers verde, in care sa gasesti tot ce iti trebuie pentru balcon, terasa, gradina, ferma sau livada. Avem zeci de mii de produse, din care poti alege usor, urmarind categoria, subcategoria sau tipul produsului cautat.

Suntem cei care te putem ajuta cu sfaturi,pentru culturi mari si mici,specializarea nostra fiind VIA LIVADA SI GRADINA sau atunci cand nu stii cum sa alegi soiul potrivit de flori pentru gradina in panta, usor umbrita.

Te sfatuim atunci cand in gradina si livada apar daunatori sau boli si nu ne lasam pana cand nu gasim solutia problemei si iti recomandam produsul potrivit.

Suntem cei care comunicam permanent cu furnizorii din domeniu, astfel incat sa oferim cele mai bune promotii in orice sezon.

Pe scurt, noi, Fitofarmacia RECOLTA, suntem cei care ne simtim mandri si responsabili fata de VIILE,LIVEZILE si GRADINILE clientilor nostri. Ne bucuram sa te ajutam sa amenajezi oaze verzi si ne faci zilele minunate atunci cand ne trimiti poze din gradinile la a caror frumusete si sanatate am contribuit si noi.

Noi suntem Fitofarmacia RECOLTA si ne bucuram sa te cunoastem.
Iti multumim ca ne vizitezi!